Freelance diensten

Je hebt een briljant product of concept, maar de grootste moeite om dit met de juiste woorden over te brengen bij je doelgroep. Als Freelance tekstschrijver met een communicatie achtergrond kan ik je hierin ondersteunen. Ik maak relevante en pakkende content afgestemd op je publiek en passend bij de huisstijl en waarden van jouw onderneming.

Een boeiende blog, een prikkelend persbericht of overtuigende webteksten zijn voorbeelden van communicatiemiddelen die ik verzorg. Met mijn journalistieke achtergrond behoren ook interviews, artikelen en columns zeker tot die mogelijkheden.

Alle teksten voor online gebruik schrijf ik SEO- geoptimaliseerd. Dat wil zeggen dat de webteksten zodanig zijn opgesteld dat je in zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google goed vindbaar bent voor je (potentiƫle) klanten. Dat genereert weer meer traffic naar je site en vergoot op lange termijn de kans op meer klandizie. Wil je direct effect? Dan maak ik afgestemd op jouw doelstellingen een SEA- campagne, waarmee je online kan adverteren. Ook met bescheiden budgetten mogelijk en bewezen dat dit het meest effectief is voor het vergoten van je verkoop. Ik analyseer de campagne nauwkeurig, geef rapportages en stel zo nodig bij om er zeker van te zijn dat we jouw doelen ook daadwerkelijk bewerkstelligen. Jij hebt hier verder geen omkijken naar en kunt je bezig houden met bijvoorbeeld productverbetering of het vergroten van je oplages en voorraad.

Wil je graag vrijblijvend advies of meer informatie?
Stuur me gerust een mailtje.